Türk Traktör’ün Hisse Sahiplerini Sevindirecek Bir Gelişme Yaşandı! Dağıtacağı Temettü Miktarı Belli Oldu

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre, Şirket hisse başına net 56,66 TL temettü dağıtımını Mart ayı içerisinde yapılması öngörülen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda pay sahiplerinin onayına sunacak.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA ÜST DÜZEY GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANMIŞTI

TürkTraktör’de ise Özüner’in Otokar’a atanmasıyla boşalan şirket liderliğine Matthieu Jean-Marie Bernard Séjourné atandı. Şirketten KAP’a yapılan açıklamada, “Aykut Özüner’in yerine 01.04.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Matthieu Jean-Marie Bernard Séjourné’nin Şirket Lideri olarak atanmasına karar verilmiştir” denildi. Topluluk şirketlerinden Ford Otosan’da ise Araç Donanım Sistemleri Mühendisliği Liderliğine Fahrettin Canalp Gündoğdu atandı.

Şirket’ten KAP’a yapılan açıklamada “Şirketimizde İnovasyon ve Yeni Girişimler Lideri görevini yürüten Fahrettin Canalp Gündoğdu, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Araç Donanım Sistemleri Mühendisliği Lideri olarak atanmıştır. Şirketimizde Dönüşüm Lideri görevini yürüten Erhan Köseoğlu, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Büyüme ve Akıllı Hareketlilik İş Alanı Lideri olarak atanmıştır” denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx