Sahte içkiden ölenlerin sayısı 30’a çıktı

Sahte İçki Tüketimi Sonucu Kentte 83 Kişi Hastanelere Başvurdu

Edinilen bilgilere göre, kentte sahte içki tüketiminin yol açtığı sebeplerle 83 kişi çeşitli hastanelere başvurdu.

Metanol zehirlenmesi geçiren hastalardan 30’u maalesef hayatını kaybederken, tedavisi tamamlanan 4 kişi ise taburcu edildi.

31 kişinin tedavisi yoğun bakımda sürerken, 18 kişi normal serviste tedavisine devam ediyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kent genelinde sahte içki nedeniyle hastaneye kaldırılan 65 kişiden 19’u ne yazık ki kurtarılamadı, 3 kişi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Related Posts

Avcılar’da AYT öncesi ‘Geç kalan var mı’ kontrolü

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) saat 10.15’te başladı. Avcılar’da okuldaki sınav görevlileri binanın önünde defalarca duyuru yaptı. Görevliler sınava yetişmeye çalışan aday olup olmadığını kontrol ettikten sonra okul kapısını kapattı.

Hasadı başladı, tarlalar dolup taştı: Çiftçi bu yılki rekolteden memnun

Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden Iğdır’da hasadına başlanan kayısı, Avrupa, Rusya, Gürcistan ile Azerbaycan’a ihraç ediliyor. Bu yıl artan rekolte çiftçinin yüzünü güldürdü.

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye ‘Rusya’ çağrısı

Avrupa Birliği(AB), Rusya’ya yönelik yaptırımların uygulanması konusunda Türkiye ile iyi bir diyalog ve işbirliği bulunduğunu ancak bunun sınırlı olduğunu düşünüyor. Konuya yakın bir AB yetkilisi, “Türkiye’nin yaptırımlara yaklaşımı daha dar kapsamlı. Türkiye, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından onaylanmamış, otonom yaptırımlara katılmayı doğru bulmuyor. Bu görüşü biliyoruz. Ancak biz bir NATO üyesinden ve AB aday ülkesinden daha fazla uyum beklerdik” değerlendirmesinde bulundu.

Normalleşme ziyareti: Erdoğan, Paşinyan’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ı kabul etti. Görüşmede, normalleşme için atılacak adımlar ve Güney Kafkasya’daki barış süreci ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan görüştü.

Temizim derken fena yakalandı: Elon Musk’tan tarihi hata

Dünyanın en zengin ikinci insanı konumundaki teknoloji milyarderi Elon Musk, hakkında çıkan yasaklı madde kullanımı iddialarına karşı art arda test sonuçları paylaşarak yanıt verdi. Ancak ikinci paylaştığı test sonucu, büyük bir hata nedeniyle canını sıkabilir…