Özgür Özel, Zübeyde Hanım’ın anıt mezarı başında dua okudu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki anıt mezarını ziyaret etti. Beraberinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve heyetiyle gerçekleşen ziyarette, Özel kırmızı karanfil bırakarak dua okudu.

CHP lideri Özgür Özel, Zübeyde Hanım’ın 102. ölüm yıl dönümü öncesinde anıt mezarını ziyaret etti ve kırmızı karanfil bıraktı. Ayrıca Özel, Çiğli Belediyesi tarafından yapılan Kent Lokantası ve Özge Polat Kitaplığı’nın açılışlarına da katıldı.

(ANKA)


Komşular Rahatsız Olacak Derken, Opera Yarışmasında Birinci Olan Güneş Uluçay Türkiye’de Opera Sanatını Anlattı


Günün Öne Çıkan Haberleri…

TIKLAYIN – Erdoğan “varım” dedi, Özel’den tepki geldi: Yeniden seçilme gücü varmış gibi gösterip kaçak dövüşmesin

İslam Memiş, “2025’te müthiş yarış olacak” dedi: Bitcoin mi, altın mı?

TIKLAYIN – İrfan Can Kahveci 3 yıl daha Fenerbahçe’de!

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Türk kahvesi içen Cassandra, 2028 falında neleri gördü?

TIKLAYIN – 2.8 milyar TL’lik tartışma: Icardi ve Wanda Nara’nın boşanma davası krize dönüşebilir

TIKLAYIN – SGK uzmanları tahminlerini açıkladı: Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak?


Related Posts

MSB: Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemekte

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde hedef alınan Türkiye ve Libya arasındaki Deniz Yetki Alanları Muhtırası’na ilişkin, “Yunanistan ve GKRY’nin tek taraflı siyasi yönlendirmeleri sonucunda Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemektedir” dedi.

Endonezya’da feribot battı: 30 kişi kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Hatay’daki yangın kontrol altına alındı

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde 30 Haziran’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

AKP’den “Erdoğan cunta başkanı” diyen Özgür Özel’e tepki: Demokrasi ve siyaset karşıtı zihniyet dünyasına savruldu

AKP’den “Erdoğan cunta başkanı” diyen Özgür Özel’e tepki: Demokrasi ve siyaset karşıtı zihniyet dünyasına savruldu

İlkel bir dil konuşan ‘Hayalet Çocuklar’ çiftlikte ortaya çıktı

İtalya’da bir çiftlikte toplumdan tamamen izole şekilde yaşayan iki küçük kardeş, içler acısı halde bulundu. 9 yaşındaki bir erkek çocuk ile 6 yaşındaki kız kardeşi hala bez kullanıyor ve yalnızca kendi geliştirdikleri ilkel bir dilde iletişim kurabiliyorlardı.

BM: Gazze’nin yüzde 82’den fazlası yerinden edilme emirleri altında

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansından (UNRWA), Gazze’nin yüzde 82’den fazlasının Filistinliler için göçe zorlama anlamına gelen tahliye uyarıları altında olduğunu duyurdu.