Narin Güran cinayeti davasının kilit isminden ilk açıklama: Yenge Hediye Güran ne söyledi?

Diyarbakır’daki Kayıp Kız Narin Güranın Ölümüyle İlgili Kilit İsimler Hala Gizemini Koruyor

Diyarbakır’da yaşanan trajik olayda kaybolduğu düşünülen ve evine yakın derede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soru işaretleri halen netlik kazanmış değil.

Narin’in ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma sonucunda amcası Salim Güran, abisi Enes Güran ve annesi Yüksel Güran “iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Ancak şüphelilerin neden Narin’i öldürdüğü hala belirsizliğini koruyor.

Kilit İsimler Serbest Bırakıldı

Tutuklu olan şüphelilerden enişte Hediye Güran ve Salim Güran’ın yanında çalışan 16 yaşındaki R.A. geçtiğimiz günlerde tahliye edildi.

Soruşturmanın önemli isimlerinden biri olduğu iddia edilen ve Narin’in kaybolduğu gün annesi Yüksel ile görüştüğü belirtilen Hediye Güran tahliye edildikten sonra ilk kez konuştu.

İfadesi Sabah Gazetesine

Sabah gazetesinden Hüseyin Kaçar’ın haberine göre; enişte Hediye Güran, Narin’in kaybolduğu gün annesiyle evde 2 saate yakın vakit geçirdiğini ve evden ayrılırken Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar’ı görmediğini söyledi.

Yüksel Cezaevinde Neler Söylüyor?

Hediye Güran, katilin Nevzat Bahtiyar olduğunu iddia etti. Yüksel cezaevinde bulunduğu dönemde, “Kızımın katili bulunsun, ben burada gerekirse bir ömür yatarım” şeklinde ifade verdiğini belirtti.

‘Narin’ Enes’e Kurban Edilmez’

Yüksel Güran’ın çocuklarına fazlasıyla düşkün olduğunu vurgulayan Hediye Güran, “Çocukları için canını verecek bir annedir. Enes’i de koruyacağına inanmıyorum. Narin’i Enes’e kurban etmez. Çünkü öyle biri değil” dedi.

Related Posts

İsrail’in kaos planı devrede: Suriye ordusu Süveyda şehir merkezine girdi

Suriye’nin güneyindeki Süveyda ilinde, üç gün süren çatışmaların ardından Savunma Bakanlığına bağlı birliklerin durumu kontrol altına almak amacıyla kente girmeye başladığı bildirildi. Terör devleti İsrail’den kısa bir süre önce “Dürzilere zarar verilmesine izin vermeyeceğiz, İsrail kenarda durmayacak.” açıklaması yapılmıştı.

Tarımsal sulamada kullanılan elektrikten KDV’nin kaldırılması için kanun teklifi

Çiftçinin sulama, elektrik ve genel giderlerinde yaşanan artış ön plana çıktı

CHP’li Tanal Adıyaman halkıyla ayaklarına kelepçe bağladı: ‘Tutdere’nin evde ne işi var?’

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, ev hapsi cezasına çarptırılan ve görevden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere için Adıyaman halkıyla ayaklarına kelepçe bağladı. Tanal, vatandaşlarla beraber, “Tutdere’nin evde ne işi var?” diye seslendi.

Suriye’den Azerbaycan teması: Şara Bakü’ye geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi konuşması başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin gelenekselleşen Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını gerçekleştiriyor. Türkiye Erdoğan’ın tarihi konuşmasında vereceği mesajlara kilitlendi.

ABD Dışişleri Bakanlığı binlerce personelini işten çıkardı

ABD Dışişleri Bakanlığı, 1300’ün üzerinde personelini işten çıkarırken, başkent Washington’da son iş gününü tamamlayan çalışanlar, mesai arkadaşlarının alkışları eşliğinde yıllardır çalıştıkları binadan ayrıldı.