Lenovo Tab Plus müzik severlere özel olarak geliyor

Lenovo’nun yeni tableti Lenovo Tab Plus, özellikle multimedya deneyimine önem veren kullanıcılar için dikkat çekici özelliklerle piyasaya sürüldü. Bu tablet, hem görüntü hem de ses kalitesiyle iddialı bir cihaz olarak öne çıkıyor.

Lenovo Tab Plus, 11.5 inç büyüklüğünde 2K LCD ekranıyla geliyor. Ekran, 90Hz yenileme hızı ve 2000 x 1200 piksel çözünürlük sunarak pürüzsüz ve net görüntüler sağlıyor. 400 nit parlaklığa kadar ulaşabilen ekran, canlı renklerle dikkat çekiyor.

Cihazın içinde MediaTek Helio G99 işlemci bulunuyor. 6nm üretim sürecine sahip bu işlemciye, Arm Mali-G57 MC2 GPU eşlik ediyor. 8GB LPDDR4X RAM ile donatılan tablet, 128GB ve 256GB depolama seçenekleriyle sunuluyor. Ayrıca, microSD kart desteği sayesinde depolama alanı daha da genişletilebiliyor.

Lenovo Tab Plus, Android 14 işletim sistemiyle kutusundan çıkıyor ve iki yıl boyunca yazılım güncellemeleri, dört yıl boyunca da güvenlik yamaları alacağı taahhüt ediliyor. Bu sayede kullanıcılar, güncel ve güvenli bir deneyim yaşayacak.

Tablet, 8MP otomatik odaklamalı arka kamera ile Full HD video kaydı yapabiliyor. Ön tarafta ise video görüşmeleri ve selfie çekimler için 8MP bir kamera bulunuyor. 8600mAh kapasiteli bataryasıyla, kesintisiz 12 saat video izleme imkanı sunuyor. 45W hızlı şarj desteği sayesinde, tablet 90 dakika içinde tamamen şarj olabiliyor.

Lenovo Tab Plus’ın en önemli özelliklerinden biri ses deneyimi. Toplam sekiz JBL hoparlör, dört tweeter ve dört woofer olmak üzere dört ayrı hoparlör kutusuna yerleştirilmiş. Dolby Atmos ile ayarlanan hoparlörler, kulaklık kullanıldığında 24-bit ve 96kHz yüksek çözünürlüklü ses oynatımını destekliyor. Ayrıca, tablet Bluetooth hoparlör olarak da kullanılabiliyor ve bağlı bir cihazdan kablosuz olarak ses akışı yapabiliyor.

Tabletin entegre ayaklığı, 175 dereceye kadar esneklik sunarak video izlerken veya müzik dinlerken konforlu bir kullanım sağlıyor. Diğer özellikleri arasında 3.5mm kulaklık girişi, çift bant Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.2 ve USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Lenovo Tab Plus, IP52 sertifikasıyla toz ve suya karşı dayanıklılık sunuyor.

Lenovo Tab Plus, isteğe bağlı olarak sunulan Lenovo Tab Pen Plus kalemi, Lenovo Çoklu Cihaz Kablosuz Klavyesi ve Dupont Tyvek malzemesi ve PU deri ile üretilmiş koruyucu kılıf gibi aksesuarlarla uyumlu olarak kullanılabiliyor. Tablet, 289.99 dolar başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülüyor ve farklı pazarlarda kullanıma sunulmaya başlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx