Kocaeli İzmit’te Yılbaşı Coşkusu
KOCAELİ (İGFA) – Belediye Başkanı Hürriyet, “İzmit Belediye Meydanı’nda halkımızın yeni yılını kutluyoruz. 2024’ü uğurlarken ve yeni yıla merhaba derken halkımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız ve aileleri birlikte güzel vakit geçirsin diye kendi öz kaynaklarımızla eğlence alanı oluşturduk,” şeklinde konuştu.
“Yeni Yıl Hayırlar Getirsin”
Dev bir yılbaşı ağacına vurgu yapan Hürriyet, “Bu dev yılbaşı ağacını kendi atölyelerimizde ürettik. Tüm bu güzellikler çalışan arkadaşlarımızın el emeğiyle üretiliyor. Sadece malzemeleri satın alıyoruz. Her yıl kullanıyoruz. Az parayla çok iş yapıyoruz,” dedi.
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan da kutlamalara katılarak, “İzmit’imizin yeni yılını kutluyoruz. Böyle güzel bir ortam hazırladığı için İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibini tebrik ediyorum,” şeklinde konuştu.
More Stories
MİT, 1935 tarihli raporunu paylaştı: ‘Atatürk, bunun bir casus olduğuna kanidir’
Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 16 Şubat 2025
Ege Denizi’nde bir deprem daha