İş insanına şantaj iddiası ekipleri harekete geçirdi

İş İnsanı A.S.’ye Şantaj İddiası

İş insanı A.S., yaklaşık 1,5 yıl önce Ö.D. isimli kadınla tanıştı. Hukuki bir mesele nedeniyle başlayan tanışıklıkları, sonrasında farklı bir boyut aldı. Ö.D., A.S.’ye dönerek, “Eşim V.G. ile boşanma sürecindeyim. V.G., tüm mal varlığıma el koydu. Şu an param yok. Boşanma sona erdikten sonra borcumu ödeyebilmem için bana para gönderebilir misin?” dedi ve iddialara göre A.S., farklı tarihlerde toplamda 4 milyon TL gönderdi.

Parasını Geri İstedi, Ancak…

Ardından Ö.D. ile V.G. arasındaki mal varlığına dair davalar sona erdiğinde A.S., parasını geri istedi. Ancak iddialara göre Ö.D., “Para vermem, bir daha benden para talep edersen seni rezil ederim. Babama haber veririm, babam önemli biri” şeklinde tehditlerde bulundu. Bunun üzerine, A.S., alacaklarına karşılık bir senet aldı. Fakat iddialara göre A.S., Ö.D.’nin veya Ö.D.’nin iddia edildiği gibi babası olan S.D.’nin tehditleri yüzünden senedi yırtarak fotoğrafını S.D.’ye gönderdi.

“Seni Rezil Ederim”

A.S., İstanbul’da bulunduğu bir sırada Ö.D. tarafından aranarak, “Elimde üstüne koyacağım cinsel içerikli videoların ve mesajların var. Ailenin ve medyanın önüne sererim. Seni rezil eder, sokaklarda dolaşamaz duruma getiririm” şeklinde tehdit edildiğini ve sürekli para talepleri aldığını ileri sürdü. Bu tehditler üzerine A.S., savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Savcılık dosyasında, A.S.’nin ev kirasını ödemek ve yeni bir telefon almak için taleplerde bulunan Ö.D.’nin mesajları da yer aldı. Tehditlerin devam ettiği belirtilen dosyada A.S.’nin ifadeleri dikkat çekti.

Yaşanan olayların ardından A.S., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Mahkeme, Ö.D. aleyhine 2 aylık uzaklaştırma kararı verirken, kadının tüm elektronik cihazlarına el konulması kararına vardı.

Related Posts

Koca dünyada bir tek o ülkede sivrisinek yok

Sıcak yaz günlerinde herkesin kabusu haline gelen sivrisinekler, milyonlarca insanın hayatını zorlaştırıyor. Ancak dünyada bir ülke var ki, kanımızı emen uçan haşerelerden tamamen arınmış durumda. Üstelik bu durum tesadüf değil…

Rossiya Segodnya Medya Grubu’ndan Azerbaycan makamlarına çalışanlarını serbest bırakma çağrısı

Rossiya Segodnya Medya Grubu, Azerbaycan makamlarına çalışanlarını serbest bırakma çağrısında bulundu

Mansur Yavaş: Kurultay davası reddedilmeliydi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Kurultay davası reddedilmeliydi. Tüm muhalefetin bir olmaktan başka çaresi yok” dedi.

İsviçreli yamaç paraşütçüsü Fethiye’de hayatını kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü yapan İsviçre uyruklu Jaabiri Ezzeddine, kalkış sonrası yaşanan kazada hayatını kaybetti.

Milli Eğitim ‘tahsis yok’ demişti… TÜGVA’ya 187 devlet okulu tahsis edilmiş!

CHP’li Uğur Kalkan, AKP’ye yakınlığıyla bilinen Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA)’nın Gaziantep’te devlet ve belediye imkânlarını kullanarak büyüdüğünü, devletin okullarında yaz okulları açmaya devam ettiğini ifade etmişti. Kalkan, yaz okulu projesi kapsamında TÜGVA’nın Gaziantep genelinde 187 devlet okulunun tahsis edildiğini söyledi.

Alişan konserinde kan aktı!

Samsun’da Alişan’ın sahne aldığı konserde çıkan kavgada 16 yaşındaki Emirhan E. bıçakla yaralandı. Olayın şüphelisi kısa sürede yakalandı.