Gaziantep’te Firari Katil Yakalandı

Gaziantep Jandarma Ekipleri Tarafından Firari Şahıs Yakalandı

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, kasten öldürme suçundan 27 yıl hapis cezası bulunan firari bir şahıs yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı. Operasyon sonucunda kasten öldürme suçundan 27 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası kesinleşmiş olan M.Ş. isimli şahıs, Oğuzeli ilçesinde saklandığı adreste yakalandı.

Yakalanan şüpheli, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. – GAZİANTEP

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Suriye ve Ukrayna açıklamaları

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Antalya’da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı’nda gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Salih Tuna, ‘İsmet Özel’in sözlerini’ aktardı: Lozan Antlaşması imzalandığında ABD sefiri “İsa bir daha çarmıha gerildi” dedi

Salih Tuna, ‘İsmet Özel’in sözlerini’ aktardı: Lozan Antlaşması imzalandığında ABD sefiri “İsa bir daha çarmıha gerildi” dedi

CHP Kurultayı soruşturmasında İmamoğlu’yla beraber bir belediye başkanının daha telefon kayıtları istendi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP’nin 4-5 Kasım 2023’te yapılan 38. Olağan Kurultayı’nda “para karşılığı oy kullandırıldığı” iddialarına ilişkin soruşturmada, aralarında tutuklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da olduğu 51 kişinin kurultay dönemine ait iletişim kayıtlarını talep etti.

Yangın mevsimi yaklaşıyor: Bir ilde daha ormanlara girişler yasaklandı

Yalova genelinde ormanlık alanlara girilmesi 5 ay boyunca yasaklandı.

Anne ile iki yavrusunun ölümünde korkunç şüphe: Yasak aşk için ailesini yaktı

Nazilli’de 2 ay önce eşi ve iki çocuğu yangında ölen itfaiye eri, olaydan kısa süre sonra nişanlanınca polisin dikkatini çekti. İkili, cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Nükleer görüşmelerinin adresi İstanbul: Masada o ülkeler var

İran ile E3 olarak adlandırılan nükleer anlaşmanın Avrupalı tarafları İngiltere, Fransa ve Almanya’nın 16 Mayıs’ta İstanbul’da dışişleri bakan yardımcıları düzeyinde nükleer konuda bir araya geleceği bildirildi. Tahran’dan yayın yapan “Irannuances …