Elon Musk’tan X’te erişim sorunu itirafı

Elon Musk, Sosyal Medya Platformu X Erişim Sorununu Gidermek İçin 7/24 Çalışacak

Teknoloji milyarderi Elon Musk, sosyal medya platformu X’in sahibi olarak dün küresel çapta yaşanan erişim sorununa ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Musk, X ve Tesla’daki görevi kapsamında tekrar 7/24 çalışmaya döneceğini duyurdu.

‘Geliştirmeler Şart’ diyor

Musk, X platformundaki hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, önemli teknolojik gelişmeler için odaklanması gerektiğini belirtti ve şunları söyledi:

“Artık tekrar 7/24 zaman geçirmeye başladım ve konferanslar, sunumlar yapmak üzere fabrikalardaki odalarda uyumaya geri döndüm. Önemli teknolojiler yolda olduğu için X/xAI ve Tesla’ya -artı gelecek haftaki Starship fırlatması) tamamen odaklanmalıyım.”

“Bu hafta X’e erişim problemlerinde yaşanan sıkıntılar, operasyonel açıdan önemli geliştirmelerin yapılması gerektiğini gösterdi. Yedeklilik sisteminin hatadan sonra çalışması gerekirdi, ancak işlemiyor.”

Related Posts

Çinliye teşvik yerliye haksızlık

MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, Çinli üreticilere verilen ÖTV teşvikine ilişkin, “Verilen teşvikler anlamında bir haksız rekabet olduğunu düşünüyoruz. Biz, mesela hibrit motoru modellerimizde, üretmemize rağmen benzer teşviki alamadık. Dolayısıyla istediğimiz araç adedlerini satamadık” dedi.

Havadan benzin üreten makine geliştirildi

ABD merkezli bir şirket havadan benzin üreten bir makine geliştirdi. Buzdolabı büyüklüğündeki cihazın bu yıl içinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Instagram artık sadece kare fotoğraflar için değil

Popüler sosyal medya uygulaması artık 3:4 en boy oranına sahip fotoğrafları da destekliyor.

Instagram’da artık fotoğraf kırpmanıza gerek yok

Instagram, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik bir adım daha attı. Uygulamanın başındaki isim Adam Mosseri’nin Threads uygulaması üzerinden yaptığı açıklamaya göre, artık 3:4 en-boy oranına sahip fotoğraflar Instagram’da orijinal haliyle paylaşılabilecek.

Apple iPhone için 200 MP kamera sensörünü test ediyor

Uzun süredir ana kamerada 48 MP ile devam eden Apple, 200 MP lensleri test etmeye başladı. Peki 200 MP hangi modelde gelecek?

Zenith’ten 160. yıla özel saat üçlemesi

İsviçreli saat üreticisi Zenith, 1865 yılında Georges Favre-Jacot tarafından kurulduğunda ilhamını gökyüzünden aldı. Markanın adı, gök kubbenin en yüksek noktası olan “Zenith” kelimesinden geliyor. Mavi renk ise o günden bu yana Zenith’in simgesi …