Çanakkale açıklarında korkutan deprem!

Yunanistan’da Gerçekleşen 5.2 Büyüklüğündeki Deprem Ege ve Marmara Bölgelerinde Hissedildi

Yunanistan’da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü deniz açıklarında yer alırken, yaklaşık 7 km derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

Depremin etkisi, özellikle İzmir, Aydın, Çanakkale ve çevre iller başta olmak üzere Ege ve Marmara bölgelerinde hissedildi. Ancak şimdiye kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi ve paniğe sebep olacak bir durum yaşanmadı.

AFAD ve yerel yetkililer, bölgede detaylı incelemelerde bulunmak üzere harekete geçti. Uzmanlar, artçı sarsıntılara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Twitter’daki Deprem Dairesi hesabından detayları takip edebilirsiniz.

Related Posts

Kulis: AKP’de halef-selef gerilimi nedeniyle yasa teklifinin adresi değişti; Süleyman Soylu, tam da o günlerde hacca gitti

Kulis: AKP’de halef-selef gerilimi nedeniyle yasa teklifinin adresi değişti; Süleyman Soylu, tam da o günlerde hacca gitti

CHP’li vekilden AKP’ye ‘Kürecik’ çağrısı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sonrası bir kez daha gündeme gelen Kürecik Radar Üssü’yle ilgili “Bu kalkan Malatya’da İsrail’i korumak için kuruldu. Kuru kınamalar yetmez, eğer samimiyseniz Kürecik’i derhal kapatın” çağrısında bulundu.

İsrail ordusu İran’ı uyardı: ‘Nükleer tesisleri boşaltın’

İsrail ordusu İran’ı “askeri silah üretim fabrikalarını” boşaltması konusunda uyararak yeni saldırıların sinyalini verdi. İsrail’in askeri sözcüsü Albay Avichay Adraee, uyarıyı sosyal medya platformu X’te İngilizce ve Farsça olarak paylaştı. Adraee …

Son şehidi 40 günde unuttular

Irak’ın kuzeyinde şehit olan Önder Özen için mevlid okutuldu. Mevlide akraba ve köylüleri dışında katılan olmadı. Şehidin babası Hasan Özen, “Oğlum 40 günde unutuldu” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan’la görüştü: İran’a başsağlığı dileklerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede İsrail’in İran’a yönelik hukuksuz saldırılarını en kuvvetli şekilde telin ettiğini belirtirken İran halkına can kayıpları nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan, İsrail’in saldırılarının uluslararası hukukun açık ihlali olduğunu, tüm bölgeyi ateşin içine çekmeyi amaçladığını, Netanyahu’nun saldırılarla nükleer müzakere sürecini sabote etmeye teşebbüs ettiğini belirtti.

Libya’da engel Mısır’da saldırı: Aktivistlere saldırı

Gazze’deki ablukayı kırmak için dünyanın dört bir yanından Refah’a gitmek isteyen aktivistler engellerle karşılaşmaya başladı. Mağrib Konvoyu, Libya’da Hafter güçlerince durduruldu. Kahire’de ise aralarında Türklerin de olduğu aktivistlere, Baltacılar adı verilen çete ve Mısır polisi saldırdı.