Iğdır’ı sağanak yağış vurdu

Iğdır Aralık İlçesinde Yaşanan Sağanak Yağışlar Sonucu Bir Ev ve Araç Garajı Yıkıldı

Iğdır’ın Aralık ilçesinde üç gündür durmaksızın süren sağanak yağışlar, son gece bir evin deposu ve araç garajının yıkılmasına sebep oldu.

Gece saatlerinde büyük bir gürültüyle uyandıktan sonra dışarı çıkan ev sahibi, bahçesindeki yapıların yerle bir olduğunu fark etti.

Olayda tek teselli, çöküntünün gece saatlerinde meydana gelmiş olmasıydı. Gündüz saatlerinde garaj veya depoda olabilecek olan ev sahiplerinin olay sırasında içerde olmaması, büyük bir felaketi engelledi.

Komşular, gürültüyü duyar duymaz hemen yardıma koşarak destek oldular.

Related Posts

36 kişi öldü: İran limanında rüzgar, yangının şiddetini artırdı!

İran’ın güneyindeki Şehid Recai Şehr limanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 36 kişi hayatını kaybetti. ABD basını, patlamanın kaynağını yazdı, Rusya uçak desteği gönderiyor.

İnşaat halindeki binada feci olay: Asansör boşluğuna düştü

Balıkesir’de inşaat halindeki binaya giren bir kişi asansör boşluğuna düştü.

Arnavutköy’de ormanlık alanda yangın

İstanbul Arnavutköy’de ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler kontrol altına alınırken yangının ormanlık alana atılan sigara izmaritinden çıkarak rüzgarın da etkisiyle büyüdüğü düşünülüyor.

Macellan’ı yenen kahraman: Kanada’da katliama dönüşen Lapu-Lapu Günü nedir?

Kanada’nın Vancouver şehrinde, binlerce Filipinli Lapu-Lapu Günü’nü kutlarken, bir araç kalabalığın arasına dalarak 9 kişiyi öldürdü. Peki Lapu-Lapu günü nedir? Neden kutlanıyor?

Kanada’da bir araç, festivaldeki kalabalığın arasına daldı! En az 9 kişi öldü

Kanada’nın Vancouver şehrinde bir araç, sokak festivalindeki kalabalığın arasına daldı. Polis, en az 9 kişinin öldüğünü, olayın terör saldırısı olmadığını açıkladı.

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Gaziantep’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir