Ali Mahir Başarır’dan göndermeli ‘bavul’ paylaşımı

Ali Mahir Başarır: “AKP’nin 2019’daki Bavul İddiaları Hala Akıllarda!”

Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun otel görüşmesi ve bavul iddialarına ilişkin açıklama CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan geldi.

Ali Mahir Başarır, AKP’nin 2019’da İstanbul seçimlerinin iptali için YSK’ya sunduğu bavullu belge fotoğrafını paylaşarak, “AKP’nin 3 valiz dolusu belgeyle YSK’ya başvurarak İstanbul seçimini iptal ettirmeye çalıştığı o bavulları hala tüm milletimiz hatırlamaktadır. Şimdi yine aynı şekilde bavul iddialarıyla Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na iftira atmaya çalışıyorsunuz. İlk seçimde bavullarınızı toplayarak tarihi bir farkla gideceksiniz!” ifadelerini kullandı.

Ali Mahir Başarır’ın açıklamasının tamamı için tıklayın.

Related Posts

36 kişi öldü: İran limanında rüzgar, yangının şiddetini artırdı!

İran’ın güneyindeki Şehid Recai Şehr limanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 36 kişi hayatını kaybetti. ABD basını, patlamanın kaynağını yazdı, Rusya uçak desteği gönderiyor.

İnşaat halindeki binada feci olay: Asansör boşluğuna düştü

Balıkesir’de inşaat halindeki binaya giren bir kişi asansör boşluğuna düştü.

Iğdır’ı sağanak yağış vurdu

Iğdır’da sağanak yağış etkili oldu. Yağış sonrası bir evin deposu yıkıldı.

Arnavutköy’de ormanlık alanda yangın

İstanbul Arnavutköy’de ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler kontrol altına alınırken yangının ormanlık alana atılan sigara izmaritinden çıkarak rüzgarın da etkisiyle büyüdüğü düşünülüyor.

Macellan’ı yenen kahraman: Kanada’da katliama dönüşen Lapu-Lapu Günü nedir?

Kanada’nın Vancouver şehrinde, binlerce Filipinli Lapu-Lapu Günü’nü kutlarken, bir araç kalabalığın arasına dalarak 9 kişiyi öldürdü. Peki Lapu-Lapu günü nedir? Neden kutlanıyor?

Kanada’da bir araç, festivaldeki kalabalığın arasına daldı! En az 9 kişi öldü

Kanada’nın Vancouver şehrinde bir araç, sokak festivalindeki kalabalığın arasına daldı. Polis, en az 9 kişinin öldüğünü, olayın terör saldırısı olmadığını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir