Kardeşlerin miras kavgası cinayetle bitti

Adana’da Miras Kavgası Kanlı Bitti

Adana’da bir kişi, ağabeyi tarafından miras kavgası sırasında öldürüldü. Olay, Yumurtalık’ta dün sabah meydana geldi. Çiftçi Yunus Yıkık, ağabeyi A.Y. ve yengesi S.Y. arasında miras nedeniyle çıkan anlaşmazlık tarlada buluşmalarına sebep oldu.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda A.Y., kardeşini bıçakladıktan sonra tabancayla ateş etti. Yıkık, vücuduna isabet eden kurşun sonucu yere yığıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ve jandarma ekipleri, Yıkık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, A.Y. ve yanındaki eşi S.Y.’yi gözaltına aldı. Miras kavgalarının bu tür sonuçlara yol açmaması için yetkililer uyarılarda bulunuyor.

Related Posts

Ali Sürmeli’den şaşırtan Türkçe itirafı

Usta oyuncu Ali Sürmeli, Almanya’da katıldığı Bingöllüler Gecesi’nde konuştu. Sürmeli, çocukken evde Zazaca, dışarıda Kürtçe konuşulduğu için Türkçeyi öğrenmekte büyük güçlük yaşadığını itiraf etti.

İsrail’den bir insanlık suçu daha! Yardım almak isteyenlere saldırdı

İsrail ordusu, bu sabah Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah kentinin batısında, insani yardım dağıtım noktasına ulaşmaya çalışan Filistinli sivillere ateş açarak yeni bir katliam gerçekleştirdi. Filistin resmi haber ajansı WAFA’nın haberine …

Meclis kürsüsünde Free İmamoğlu pankartı

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve tutuklanarak görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun afişleri her yerden toplatılırken CHP’li Şevkin ‘Free İmamoğlu’ bayrağını Meclis kürsüsüne taşıdı.

Diplomatik kaynaklar: Al-Monitor’ün Türkiye ile ilgili iddiaları doğru değil

ABD merkezli haber sitesi Al-Monitor’ün Türkiye dair haberi diplomatik kaynaklar tarafından yalanlandı.

İsminde uzlaşılamayan çözüm süreç sürerken, yeni anayasa çalışması başladı: Süreç anayasal değişimi nasıl etkileyecek?

‘Barış Kardeşlik ve Dayanışma Komitesi’nin sözcüsü İsmail Nacar, 2011’de PKK ile anayasa maddeleri üzerinde anlaşma sağlandığını ileri sürdü. DEM Parti’nin bu mutabakatı yeniden masaya taşıyacağı belirtiliyor.

Mahkeme, Ayşe Barım’ın sağlık durumuna ilişkin sağlık raporu alınmasını kararlaştırdı

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Gezi Parkı protestolarına ilişkin hakkında dava açılan menajer Ayşe Barım’ın tam teşekküllü hastaneye sevk edilerek, sağlık durumu bakımından cezaevinde kalmasında sakınca olup olmadığına ilişkin rapor alınmasını kararlaştırdı.