Bahçeli: TÜSİAD’ın vesayetçi sancıları nüksetti!

ANKARA (İGFA) – Kalp kapakçığı ameliyatı dolayısıyla bir süredir hastanede olan ve geçen hafta içerisinde taburcu edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras hakkında açılan soruşturmayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

MHP’nin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, TÜSİAD’ın iç ve dış çıkar gruplarına sözcülük yaparak Türk milletin seçim ve tercihleri etrafında kuşku oluşturma gayret ve gayesi art niyetlilik olan açıklamaların, siparişi alınmış planlı siyaset mühendisliği olduğunu öne sürdü.

TÜSİAD’ın vesayetçi sancıları tekrar nüksetmiştir” diyen Bahçeli, “Kurulduğu 1971 yılından buyana siyaseti yönlendirmeye, millet iradesini tariz, tahkir ve tahrip etmeye dayalı bir strateji izleyen TÜSİAD’ın hükümetlere doğrudan ve gazete manşetleriyle meydan okuduğu karanlık dönemler hala unutulmamıştır” diyerek, Türkiye’de demokratik standartlar son derece yüksek olduğunu kaydetti.

Türkiye’de sistemin iflas ettiğini söylemenin ve ekonomik vizyon ortaya koymak yerine siyasi hedef takibine tevessül etmenin baştan ayağa tutarsızlık ve şark kurnazlığı olduğunun altını çizen Bahçeli, yazılı açıklamasında, “Nitekim kurnazlığa gerek yoktur, buna aldanacak ve kanacak bir vicdan sahibi asla olmayacaktır.Son söz olarak diyeceğim şudur: CHP’nin ve yanında-yöresinde yuvalanan marjinal muhalefet partilerin potansiyel Cumhurbaşkanı adaylarının eşkali belli olmaya başlamış, robot resmi de çizilmiştir.TÜSİAD Başkanı kendine güveniyorsa ve cesareti varsa sadece gizli kapaklı diyalogları ve al-ver süreçlerini ilan ve ifşa ederek ne kadar şeffaf ve demokrat olduğunu ispat edebilecektir” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Suriye’den Azerbaycan teması: Şara Bakü’ye geldi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi konuşması başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin gelenekselleşen Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını gerçekleştiriyor. Türkiye Erdoğan’ın tarihi konuşmasında vereceği mesajlara kilitlendi.

ABD Dışişleri Bakanlığı binlerce personelini işten çıkardı

ABD Dışişleri Bakanlığı, 1300’ün üzerinde personelini işten çıkarırken, başkent Washington’da son iş gününü tamamlayan çalışanlar, mesai arkadaşlarının alkışları eşliğinde yıllardır çalıştıkları binadan ayrıldı.

İsrail’in Gazze’de düzenlediği saldırılarda 13 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail savaş uçaklarının Nusayrat Mülteci Kampı’nda sivilleri bombaladığı belirtildi. Gazze Şeridi’nde 10’u yardım bekleyenlerden olmak üzere toplam 34 Filistinlinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

MHP’li Yıldız’dan hukuk çıkışı: Tutuklamaya ancak zorunlu hallerde başvurulur

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Dünya Hukuk Günü” dolayısıyla mesaj paylaştı.

Ekipler, ‘Alkolmetreyi üfleyemiyorum’ diyerek zor anlar yaşatan alkollü sürücüye acımadı: Rekor para cezası kesildi!

Sultanbeyli’de denetimler sırasında ekipler tarafından durdurulan otomobil sürücüsü “Alkolmetreyi üfleyemiyorum” diyerek, nefesinin yetmediğini iddia etti. İsmi öğrenilemeyen sürücü, alkol kontrolünün hastanede yapılmasını isteyerek korktuğunu …