Ne duvar kaldı ne dam: Geceden sabaha cayır cayır yandı

Bursa Tahtalı Mahallesi’nde Ses Sistemleri Fabrikasında Yangın Çıktı

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Tahtalı Mahallesi’nde geçen gece yaşanan yangın, ses sistemleri üreten bir fabrikayı etkiledi.

Yoğun Müdahale Gece Boyunca Sürdü

Olayı fark eden fabrika çalışanları derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hemen harekete geçti.

Alevler hızla büyüdü, ancak polis ve itfaiyenin eşgüdümlü çabaları sayesinde yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları sabaha kadar devam etti.

Sabahın Aydınlığında Ortaya Çıkan Hasarlar

Sabahın erken saatlerinde fabrikanın durumu ortaya çıktı. Dış cephe ve çatıda meydana gelen zararlar, yangının şiddetini gözler önüne serdi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere soruşturma başlattı. Yetkililer, olayı detaylı bir şekilde incelemeye devam ediyor.

Related Posts

Belediye Başkanı isyan etti: ‘Şehir merkezine geliyor çaresiziz’

İzmir Ödemiş’te evleri ve hayvanları yanan vatandaşlar sinir krizi geçirdi. Ödemiş Belediye Başkanı Turan, ‘Ne yapacağımızı bilmiyoruz, Tüm yetkililere acil çağrıda bulunuyoruz’ ifadelerini kullandı.

MSB: Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemekte

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde hedef alınan Türkiye ve Libya arasındaki Deniz Yetki Alanları Muhtırası’na ilişkin, “Yunanistan ve GKRY’nin tek taraflı siyasi yönlendirmeleri sonucunda Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemektedir” dedi.

Endonezya’da feribot battı: 30 kişi kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Hatay’daki yangın kontrol altına alındı

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde 30 Haziran’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

AKP’den “Erdoğan cunta başkanı” diyen Özgür Özel’e tepki: Demokrasi ve siyaset karşıtı zihniyet dünyasına savruldu

AKP’den “Erdoğan cunta başkanı” diyen Özgür Özel’e tepki: Demokrasi ve siyaset karşıtı zihniyet dünyasına savruldu

İlkel bir dil konuşan ‘Hayalet Çocuklar’ çiftlikte ortaya çıktı

İtalya’da bir çiftlikte toplumdan tamamen izole şekilde yaşayan iki küçük kardeş, içler acısı halde bulundu. 9 yaşındaki bir erkek çocuk ile 6 yaşındaki kız kardeşi hala bez kullanıyor ve yalnızca kendi geliştirdikleri ilkel bir dilde iletişim kurabiliyorlardı.