Şubat 5, 2025

Güncel Haberler ve Son Dakika Gelişmeleri – Hizmet Haber

Ekonomiden spora, teknolojiden magazin dünyasına; Hizmet Haber’de son dakika haberleri kesintisiz takip edin!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat adliyeye sevk edildi

İstanbul'da, Aziz İhsan Aktaş'ın elebaşılığını yaptığı öne sürülen suç örgütünün, belediye başkanları ile belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet vererek ihaleleri organize ettiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da bulunduğu şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturma Başlattı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz İhsan Aktaş’ın liderliğini yaptığı iddia edilen suç örgütünün, belediye başkanları ve üst düzey yöneticilere rüşvet vererek ihaleleri manipüle ettiği iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında 47 kişi hakkında yakalama kararı verildi ve aralarında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da bulunduğu 39 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.