Son dakika… Büyükçekmece’de lisede dehşet! Öğrenci, kadın müdür yardımcısını boğazından bıçakladı

Büyükçekmece Kumburgaz’da Meslek Lisesinde Kadın Müdür Yardımcısına Saldırı

Olay, sabah saatlerinde Büyükçekmece Kumburgaz’daki bir meslek lisesinde gerçekleşti. 16 yaşındaki B.Y.E isimli erkek öğrenci, müdür yardımcısının odasına gelerek bilgisayarından bir şey kontrol etmek istediğini söyleyerek kadın müdür yardımcısını bıçakladı.

Olay sırasında kanlar içinde kalan kadın, hem yardım istedi hem de çocuğun elindeki bıçağı tutarak ikinci bir darbeyi engelledi. Okuldan kaçan öğrenci olayın ardından polis tarafından yakalandı. Kadın müdür yardımcısı ise çevredekilerin yardımıyla özel araçla hastaneye kaldırıldı. Boğazına ve eline aldığı darbeler sonucunda toplam 5 dikiş atıldı.

Öğrenci Askeri Kamuflaj Pantolon İle Kaçtı

Saldırı sonrası kaçan B.Y.E’nin güvenlik kamerası görüntülerinde askeri kamuflaj tipi bir pantolon giydiği tespit edildi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirlenen öğrencinin emniyetteki işlemleri sürerken, müdür yardımcısının hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Related Posts

Bakanların yasama karnesi: 30 bin 546 önerge verildi, 16 bin 908’i yasal süre geçtikten sonra cevaplandı, 8 bin 792’si yanıtsız bırakıldı

Bakanların yasama karnesi: 30 bin 546 önerge verildi, 16 bin 908’i yasal süre geçtikten sonra cevaplandı, 8 bin 792’si yanıtsız bırakıldı

Ferdi Kadıoğlu 8 ay aradan sonra geri döndü

Premier Lig’de Brighton forması giyen Ferdi Kadıoğlu, yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından 8 ay sonra yeniden yeşil sahalara geri döndü. Yıldız oyuncu, takımının Coventry City ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giydi.

ABD’nin New York kentinde silahlı saldırı: 6 kişi öldü

ABD’nin New York kentinde silahlı saldırı: 6 kişi öldü

Merzifon’da Kereste Deposunda Yangın

Amasya’nın Merzifon ilçesinde kereste deposunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Bakan Uraloğlu Yangın Bölgesinde İnceleme Yaptı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, yangın bölgesinde helikopterle incelemelerde bulundu.

Kapıkayafest’te Kano Yarışı Heyecanı

Bafra’da düzenlenen Kapıkayafest’te kano yarışı yapıldı, Kerim Tenha birinci oldu.