Darıca’da doğal gaz borusu delindi; cadde ve 9 sokağın gaz akışı durduruldu

Kocaeli İSU, Darıca’da Doğal Gaz Hattı Delindi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU), Darıca ilçesinde yürütülen yol çalışması esnasında doğal gaz hattının delindiğini açıkladı. Olay sonrasında ise, doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri hızla müdahale ederek cadde ve caddeye bağlı 9 sokağın gaz akışını durdurdu.

Olay, saat 10.00 sularında Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Rauf Orbay Caddesi’nde meydana geldi. Daha önce çökme yaşanan yolda çalışma yapan belediye ekipleri, doğal gaz borusuna zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi.

Doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri, cadde ve 9 sokağın gaz akışını durdururken, polis ise güvenlik amacıyla tedbir aldı. Geçtiğimiz 28 Aralık’ta yaşanan benzer bir olayda ise, izinsiz kazı yapılan bir inşaatta doğal gaz boru hattı delinmiş ve aynı gün meydana gelen patlamalarda 14 kişi yaralanmıştı. Ekipler, şu an caddede devam eden onarım çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

Related Posts

MSB: Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemekte

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde hedef alınan Türkiye ve Libya arasındaki Deniz Yetki Alanları Muhtırası’na ilişkin, “Yunanistan ve GKRY’nin tek taraflı siyasi yönlendirmeleri sonucunda Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemektedir” dedi.

Endonezya’da feribot battı: 30 kişi kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Hatay’daki yangın kontrol altına alındı

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde 30 Haziran’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

AKP’den “Erdoğan cunta başkanı” diyen Özgür Özel’e tepki: Demokrasi ve siyaset karşıtı zihniyet dünyasına savruldu

AKP’den “Erdoğan cunta başkanı” diyen Özgür Özel’e tepki: Demokrasi ve siyaset karşıtı zihniyet dünyasına savruldu

İlkel bir dil konuşan ‘Hayalet Çocuklar’ çiftlikte ortaya çıktı

İtalya’da bir çiftlikte toplumdan tamamen izole şekilde yaşayan iki küçük kardeş, içler acısı halde bulundu. 9 yaşındaki bir erkek çocuk ile 6 yaşındaki kız kardeşi hala bez kullanıyor ve yalnızca kendi geliştirdikleri ilkel bir dilde iletişim kurabiliyorlardı.

BM: Gazze’nin yüzde 82’den fazlası yerinden edilme emirleri altında

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansından (UNRWA), Gazze’nin yüzde 82’den fazlasının Filistinliler için göçe zorlama anlamına gelen tahliye uyarıları altında olduğunu duyurdu.